İçeriğin Kral Olmasının (ve Her Zaman Olacak) 4 Nedeni...

İçeriğin Kral Olmasının (ve Her Zaman Olacak) 4 Nedeni...

Okuma Süresi 5 Dakika & Youtube Kanalımdan izleyebilirsiniz Podcast olarak dinlemek için

 

İçerik kraldır. Algoritmalardan markalara kadar her şeyin kanıdır. Kitlelerin uçup giden gözlerinin dikkatini çekebilir ve günün beyaz balinasıdır. Ve kullanmak için yalnızca birkaç saniye ile, büyüleyici içeriğe sahip olsanız iyi olur. Kötü içerik, belirsizliğin en dibine hızla atılır. Google'ın zirvesini unutun; Zamanınızın yüzde kaçını feed'de yukarı kaydırarak harcıyorsunuz?

Feed'in alt kısmında sıradaki kişi olmak istiyorsunuz. Ve mümkün olduğunca çok cihaz ve göz küresi üzerinde bir sonraki olmak istiyorsunuz. Peki içerik, özellikle internette tam olarak ne kadar alakalı?

1. Bağlantı zamanı
Ortalama olarak, ABD'deki yetişkinler sosyal medyada iki saatten biraz fazla zaman harcıyor. Ortalama bir Instagram kullanıcısı bile her gün uygulamada sadece bir saat zaman harcıyor. İnsanlar, gerçekte tanıdıkları insanlarla konuşmaya harcayacaklarından daha fazla zaman harcayacak, diğer insanlar tarafından yapılan içeriğe bakmak için harcayacaklar.

İnsanlar hayatlarının bu kadar çoğunu bu platformlarda geçiriyorsa, tükettikleri içeriğin onlar için değerli olduğu düşünülmelidir. Anlamı vardır ve değer taşır. İzleyici katılımının önemi küçümsenemez.

2. Öne çıkmak
İkincisi, öne çıkmanın en kolay yolu. Karışmak da acı verici bir şekilde kolay olsa da, gerçek girişimciler kendilerine özgüdür. Bu yüzden kaosu kucaklamak ve her şeyi filme almak önemlidir! Her şey içerik. Kendi yolunu çizdiğini unutma. Hikayeniz, şimdi fark etseniz de etmeseniz de ilginç.

Birçok insan, yaratıcı yönlerini ortaya çıkarabilmeyi ve doğru mesajın akmasına izin verebilmeyi dileyerek sıkışıp kalıyor. İçeriği bilmek bir şeydir, ancak onu yakalamak başka bir şeydir. Bu yüzden telefonunuzu çok fazla çırpmaya ve çekim yapmaya alışın.

İçerik üreten çoğu kişi, çektikleri çekimlerin %95'ini keserek izleyiciye yalnızca değerli taşlar ve altın bırakıyor. Birçok araç, bu ham içeriği markanız için rafine yakıta dönüştürmenize yardımcı olur. İlk izlenimin önemli olduğunu unutmayın. Ve büyüyen veya bakımını sürdüren bir marka olarak, üretim kalitesi açısından her zaman elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekir.

Sıcak kamera dışı reelslerin cazibesi vardır, ancak bunlar kötüye kullanılmamalıdır.

3. Görsel içerik okumaktan daha iyidir
Bu bir genelleme ama insanlar okumayı sevmiyor. Ortalama 25-34 yaşındaki bir kişi günde sadece 7.2 dakika okuyor. Ve bu rakamlar gençleştikçe artmıyor. Bu nedenle, hedef kitlenizi tanımak ve onlarla nerede olduklarıyla tanışmak çok önemlidir. Ve bu kitle günde yalnızca birkaç dakika okumaya harcıyorsa - bloglarınızın yüksek kalitede olduğundan ve konularınızın keskin olduğundan emin olsanız iyi olur.

İnsanların, yaşlarına göre olması gerekenden daha az etkileyici okuma becerilerine sahip oldukları biliniyor. Alex Hormizi tarzı video, metnin gösterişli olmadığını, insanların takip etmesine ve bu bilgiyi almasına yardımcı olduğunu fark ettiğinizde biraz farklı bir şekilde vurur.

4. Hız ve kolaylık
İçerik yapmak çok hızlı ve mantıklı olabilir. Evet, bunu gerçekleştirmek zor olabilir, ancak içerik yazmak ve çekim için tek bir gün ayırmak çok yardımcı olabilir. Dikkat dağıtıcı şeyleri engelleyin ve toplantı rezervasyonu yapmayın. Yardımcı olması için bir stüdyo veya profesyonel yer ayırtın. İçeriğiniz orada, internetin ormanında olacak ve sizi her zaman satacak. Bunu ciddiye almak ve gereken zaman ve finansal kaynakları ayırmak önemlidir.

Belirttiğimiz gibi, içerik kraldır ve oturumu kapatmadan önce birkaç son değerlendirme yapalım. İnternet çağında, içerik oluşturmak ve üretmek, çevrimiçi ortamda öne çıkmanın ve alaka düzeyini artırmanın veya sürdürmenin en iyi yoludur. Kitap veya blog okumaktan çok daha fazla insan içeriğe bakar ve içerik izler, ancak çoğu insan. Müşterilerinizi bulundukları yerde karşılamak zorundasınız. Tüm insanların arasına dağılın.

Işiniz Hiper niş ise, muhtemelen görmek isteyeceğiniz türden bir yayılma elde etmeyecektir. Çok genişse, kimse saniyenin ilk onda birini geçecek kadar ilgilenmez. Çarpıcı denge, gerçek izleyici ve sunuma karşı alaka ve değeri tartıyor. Gerçekten, yapabileceğiniz en iyi şey basitçe yapmaktır. Hiçbir içerik olmadan tek bir beğeni alamazsınız.

Büyük miktarda deneme yanılma yaşayacaksınız. Ama bu ideal. Düşük performansın ve kafaları karıştıran şeylerin içeriğinizi yazma ve oluşturma şeklinizi şekillendirmesine izin verin. Veya sizi daha açık sözlü olmaya ve daha az katı olmaya teşvik edin.

Ne yaparsan yap, daha fazlasını üret. Ve unutma, sen bir girişimcisin. Kalabalığın arasından sıyrılmak için buradasın. O halde, hazır durumdayken onlara bir gösteri de sunabilirsiniz.

Back to blog